Even voorstellen

Ik ben Nico Groos, en woon in de gezellige Dapperbuurt in Amsterdam Oost. Deze leuke foto


(genomen door mijn broer tijdens een kampeervakantie in Nieuw-Vossemeer) geeft eigenlijk heel symbolisch weer hoe ik in het leven sta. Ook al zit het even tegen, en zijn de omstandigheden niet wat je verwachtte, door een positieve inslag en een fikse dosis humor kom je overal doorheen.

Al sinds 1992 ben ik lid van spirituele vereniging Aquarius in Amsterdam Oost. Ik ben een flinke tijd secretaris geweest van deze gezellige vereniging en heb er veel geleerd. Door de vele cursussen die ik er heb gevolgd (intuïtieve ontwikkeling, geestelijk genezen, tarot, mandalatekenen en nog veel meer) heb ik mijn paranormale vaardigheden leren kennen en ermee om leren gaan.


Ook heb ik veel levenservaring opgedaan in mijn jarenlange werk in de zorgsector, waar ik mensen heb geholpen met de meest uiteenlopende problemen. Omdat ik heel nieuwsgierig ben naar wat mensen beweegt, wat de oorzaken zijn van de problemen en hoe ik daarin mensen kan helpen, heb ik heel veel zelfstudie gedaan over psychologie en psychische aandoeningen. Ook heb ik in mijn privé-leven de nodige dingen meegemaakt die me veel levenservaring hebben bijgebracht. Het was niet makkelijk, maar terugkijkend had ik toch niets ervan willen missen, want het heeft me gevormd tot de gelukkige persoon die ik nu ben.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten